skip to Main Content

Ervaar een prachtige rondvaart op de Linge, Biesbosch of de grote rivieren!

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze aan rondvaarten en boottochten. Deze rondvaarten zijn te boeken voor groepen te boeken vanaf 20 personen.

Tussen het drukke scheepvaartverkeer van binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht. U ziet indrukwekkende schepen, imposante bruggen, uiterwaarden en prachtige oude vestingsteden aan u voorbij glijden. Maar ook de rust en natuur van bijv. de Biesbosch of rivier de Linge. 

U kunt kiezen voor de prachtige rondvaart over de grote rivieren, Linge of Biesbosch, waarbij de verzorging geheel aangepast kan worden aan uw wensen.

Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring op het water. Laat u verrassen en boek een rondvaart bij Party-cruises!

Eventueel bij te reserveren: 
Koffie met gebak
Hapjes
Lunch
Lunchbuffet
Brunchbuffet
Koud/warm buffet

Voor al deze rondvaarten geldt: reserveren verplicht!

Rondvaart over de rivier

Wij bieden u de mogelijkheid om een rondvaart te maken op de Waal/Merwede, de drukste rivier van West Europa, de snelweg van de Europese waterwegen.
Deze rondvaart vertrekt vanuit de haven van Sleeuwijk, of in overleg elders.
Tijdens de rondvaart zult u verbaasd staan over de vele en enorme schepen die ons vlakbij passeren. Maar ook de uiterwaarden met hun flora en fauna zijn prachtig om te zien. De oevers, steden, bruggen en scheepvaart vanaf het water bekeken geeft echt een heel ander beeld.

DUUR: 2 uur of in overleg langer
TIJD: 13:00 uur tot 15:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Slot Loevestein

Tijdens deze prachtige boottocht over de rivier, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren. Hier kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen. Maar u kunt ook aan boord blijven en meevaren naar de vestingstad Woudrichem, een oud vissersstadje gelegen aan 3 rivieren. Hier heeft u de mogelijkheid om het visserijmuseum te bezoeken of om heerlijk door het stadje te slenteren, en te genieten van alle indrukken.

DUUR: Minimaal 2 uur
TIJD: in overleg
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Biesbosch

Tijdens een rondvaart wilt u natuurlijk dat alles prima verzorgd is, zodat u volop kunt genieten van de Biesbosch. Uw rondvaart is daarom in goede handen bij Party-cruises Princehof. Party-cruises organiseert het gehele jaar prachtige Biesbosch rondvaarten, die u kennis laten maken met de bijzondere kanten van dit natuurgebied.
De rondvaart Biesbosch van Party-cruises Princehof is niet alleen goed verzorgd, maar ook erg voordelig. Neem daarom vandaag nog telefonisch contact met ons op of reserveer online.

DUUR: vanuit Sleeuwijk 4 uur                                                                                                                                                          : vanuit Biesboschcentrum Dordrecht 2 uur
TIJD: in overleg
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Heusden / Bommelerwaard

Met hele gezin of gezelschap inschepen en genieten van een rondvaart Heusden van Party-cruises Princehof? Party-cruises neemt u mee naar deze prachtig gerestaureerde stad aan de Maas.

Via de Merwede en Waal komen we via Woudrichem op de rivier de Afgedamde Maas. Deze volgen we naar de sluis bij Andel. Hier gaan we schutten en komen op de Andelse Maas. Deze slingert zich een weg door een prachtige gebied met allerlei kerkdorpen zoals Poederoijen, Aalst, Veen, Nederhemert, Wijk en Aalburg. Hier varen we via het Heusdenskanaal naar de Bergse Maas en zien Heusden al liggen. We komen aan bij onze eindbestemming Heusden, waar “De Princehof” op loopafstand van de markt afmeert. Na ruimschoots de tijd te hebben gehad van alle indrukken van het mooie plaatsje Heusden, varen wij weer terug  naar de haven van Sleeuwijk.

  • Prachtige rondvaart door de Bommelerwaard over de Waal, de Afgedamde Maas, Heusdens Kanaal en de Bergsche Maas .
  • Ervaar de drukke scheepvaart op de rivier en het schutten van de sluis bij Andel.
  • 2 uur genieten van een wandeling door de eeuwen oude vesting stad Heusden.
  • Geschikt voor het hele gezin, gezelschap, trouwerij of zakelijk!

DUUR: minimaal 6 uur
TIJD: 11:00 uur tot 17:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Linge / Leerdam

Met het hele gezin of gezelschap genieten van een rondvaart naar Leerdam van Party-cruises Princehof? Party-cruises neemt u mee voor een onvergetelijke rondvaart Linge. Via de Merwede komen wij op de rivier de Linge. Deze slingert zich een weg door de prachtige Betuwe, waar u kunt genieten van alle rust en natuurschoon. Onze eindbestemming is Leerdam, waar “De Princehof” op loopafstand van het Glasmuseum van Leerdam zal afmeren. Na ruimschoots de tijd te hebben gehad van alle indrukken van het mooie plaatsje Leerdam, varen wij weer terug naar de haven Sleeuwijk.

  • Een mooie vaarroute over de Merwede en Linge.
  • De prachtige natuur van de Betuwe.
  • Een eventueel bezoek aan het Glasmuseum van Leerdam.
  • Zeer geschikt voor het hele gezin, gezelschap,trouwerij of zakelijk!

Voor groepen is deze tocht ook mogelijk vanuit Gorinchem.

DUUR: minimaal 6 uur
TIJD: 11:00 uur tot 17:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Ervaringen van onze gasten:

Een Aanrader:  varen met de Princehof. Met kinderen, broers en zussen en alles wat er bij hoort. Van een Heerlijke brunch genoten. Prima verzorging. Ga zo door😄

Vandaag met een groep een leuke vaartocht gemaakt met prima verzorging aan boord. Een aanrader!

Januari 2017
Ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk hebben wij een mini cruise over de Waal gemaakt. Wij hebben de gasten welkom geheten met een kop koffie en keuze uit het voortreffelijk goed gesorteerd heerlijke gebak. Tijdens borrelen werd er een uitstekend koud buffet klaar gezet en konden er daarna van genieten . Na wat schetsjes werd het koud buffet afgeruimd en kwam het met zorg samengesteld warme buffet. Alle gasten hebben ook hier van gesmuld. Als afsluiting hebben we weer genoten van zeer verzorgde dessertbuffet. Tijdens de vaart en de buffetten werd er ook genoten van de prachtige gezichten van de passerende boten en kades en dorpjes. Vele complimenten hebben wij ontvangen van onze gasten over de kwaliteit en verzorging die wij bij deze overbrengen aan het vriendelijke personeel koks en alle medewerkers van Party-Cruise Het is voor ons een onvergetelijk dag. Van harte aanbevolen voor feestelijkheden

Op zondag 10 juli heb ik mijn verjaardag gevierd op Party-Cruiseschip Bommelervaart met al mijn kinderen en kleinkinderen , broers en zussen.We voeren van Zaltbommel over de Waal naar Slot Loevestein. Daar zijn we 2 uur gebleven met zijn allen om daarna weer in 2 uur terug te varen naar Zaltbommel met schipper Rob en Sophie en Jannie als gastvrouwen.We kregen lekkere koffie met heerlijk gebak , daarna een prima lunch en op de terugvaart relaxed borrelen met heerlijke borrelhapjes. Iedereen was buitengewoon tevreden en we hebben genoten , vooral ook door de goede en prettige verzorging en kundige schipper.
Harry en Ineke

Wij hebben op 13 september jl. een mooie rondvaart gemaakt met onze vrijwilligersdag. Er was een prima lunch georganiseerd. We hebben ontzettend geboft met het mooie weer! We kijken terug op een geslaagde middag, bedankt voor jullie goede zorgen!

Na een bezoek aan het Stadskasteel en een stadswandeling door Zaltbommel hebben we met de familie een fantastische vaartocht gemaakt met De Bommelervaart. Gastvrije bemanning, ontspannen sfeer, heerlijke brunch, vlotte bediening, prachtige rivier, kortom een geweldige middag! Bedankt Fred Wolthuis en dames!

Met de vutters van Bakker Sliedrecht een reisje gemaakt door de Rotterdamse haven.
We zijn uit Sliedrecht vertrokken met “De Princehof” en later daar ook weer teruggekeerd.
Als mede organisator wil ik mijn dank uitspreken voor de prettige samenwerking met beide heren.
Tevens is het zeer prettig dat ze met je meedenken om het beste uit het reisje te halen.
Ook dient vermeld te worden dat het aan boord bereidde en opgediende eten vorstelijk smaakte.
De bediening was in goede handen want alles liep op rolletjes.
En het meest belangrijke is uiteraard, dat de vutters hebben genoten van deze reis.
Ze kijken al uit naar volgend jaar.

Wij hebben zeer genoten tijdens de vaartocht, op 26-4-2012, door de Biesbosch op partyschip de princehof.
Het eten was goed en de bediening attent.
Erg leuk dat de kinderen in de stuurhut mochten komen!!
Voor herhaling vatbaar.

Op 21 april werd ma en oma Riek 70 jaar. wat konden we beter doen dan met Partycruises drie uur varen op de Linge. Alle opvarenden vonden het tof. Ook de service was heel goed en plezierig.
Vaar zo door!
Riek en Emo Bos

Beste Rob en Fred,

We vonden het 2 september 2011 een fantastische boottocht door de biesbosch en de merwede. Bedankt.

We hebben zondag 18 april met 2 stellen het arrangement met een bezoek aan slot Loevenstein gedaan. Met een gastvrije ontvangst was het aan boord zowel binnen als op het dek een perfecte ontmoetingsplaats met koffie en gebak en een prima lunch.
Gezellig bijpraten met voorbijtrekkende uiterwaarden en dorpsgezichten. Er was voldoende tijd voor een ontspannen bezoek aan slot Loevenstein (zeer de moeite waard!) en precies op tijd lag het schip weer gereed voor de terugvaart. Ook dan is er onder het genot van een drankje onderweg weer voldoende te zien. Van harte aanbevolen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Perfect dagje uit.

Back To Top