skip to Main Content

Partyboot huren?
Party-cruises is uw adres voor maatwerk in varende feesten!

Wilt u voor een speciale gelegenheid een partyboot huren? Zoek dan niet verder, maar neem contact op met Party-cruises! Voor groepen verzorgen wij de meest uiteenlopende vaarprogramma’s.

Natuurlijk kunt u kiezen uit één van onze all-in cruises of vaarsuggesties. Maar wilt u een vaarprogramma op maat, en zelf de gehele regie in handen houden dan maken wij samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

PROGRAMMA OP MAAT
U wilt samen met uw gezin, familie of bedrijf een gezellig feestje organiseren. De gedachte gaat uit om dit op een boot te organiseren, maar u denkt : “Dat zal wel te duur zijn”.

Laat Party-cruises u het tegendeel bewijzen.

In deze tijd is het erg belangrijk dat wij als bedrijf meedenken met onze gasten en laten u aan het woord.

In een persoonlijk gesprek aan boord, maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. U bepaalt wat u wilt uitgeven en samen kijken we wat wij u ervoor kunnen aanbieden. Als we weten wat u wilt besteden dan maken wij een passende aanbieding.

Deze zaken hebben we nodig om een offerte te maken:

  • Datum: wanneer wilt u gaan varen?
  • Opstapplaats: Zaltbommel of Sleeuwijk of elders in overleg?
  • Vaartijden: welke begin- en eindtijden?
  • Bestemming/vaarroute: heeft u voorkeur voor een vaarroute?
  • Aantal personen: hoeveel volwassenen en kinderen?
  • Verzorging aan boord: wat wilt u gebruiken tijdens de vaart?
  • Speciale wensen: waar moeten we rekening mee houden?

Bel of mail en maak een vrijblijvende afspraak.

Partyboot huren

Partyboot huren bij Party-cruises

Voordelen partyboot huren

Ons schip De Princehof heeft een mooie uitstraling, biedt volop ruimte en is ook toegankelijk voor mindervaliden. In overleg met u, maken wij een passend programma voor elk budget.
Een partyboot huren bij Party-cruises staat garant voor een succesvolle dag.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Wij kunnen uw partner zijn voor elk varend evenement.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

DJ met licht en geluid€ 450,00Bourgondische spelletjes€ 150,00
Accordeonist€ 450,00RIB varen (super snelle speedboot)Op aanvraag
Troubadour€ 450,00VestinggolfOp aanvraag
Tafelgoochelaar € 500,00Authentieke visbakkerOp aanvraag
Wijn/bier/whisky proeverijOp aanvraag

Partyboot huren: Ervaringen van onze gasten

Nogmaals bedankt voor de leuke avond die wij afgelopen zaterdag 25 juni 2022, bij jullie hebben mogen beleven. Iedereen van ons gezelschap was erg enthousiast. Mooie boot, mooie rondvaart, leuke combinatie met het Rib-varen, supervriendelijke bemanning en een overheerlijk buffet. Kortom het was top!!!!

Beste mensen,

Vandaag mochten we op uitnodiging van onze oudoom Anthon een cruise met jullie schip “Princehof” maken. Ter gelegenheid van de viering van zijn 100-e geboortedag. Het was, ondanks het wat mindere weer, een prachtige ervaring. Mooi schip, uitstekende catering en bediening, en natuurlijk een vakkundige schipper. Of moest ik hem toch kapitein noemen ?

Nogmaals dank !

Met vriendelijke groeten,

Leo Barten

Perfecte combinatie voor onze familiedag mei 2022: prima verzorgde boottocht naar Biesbosch en Dordrecht.
Aanbevelingswaard!

Op zaterdag 21 augustus hebben wij met onze familie een schitterende rondvaart gehad. We willen daarom de bemanning van de Prinsenhof nogmaals bedanken voor de gastvrijheid. Het was een schitterende dag…
Groet Annie en Paul Putters.

Mijn dank gaat nogmaals uit Naar Fred en Sophia Wolthuis en Rob en Jannie Lenten voor hun zorg en inzet om van mijn 85e verjaar een onvergetelijke dag te maken we zijn van 11 tot 18 uur fantastisch verzorgd en komen graag voor een volgend feest terug voor eigen gebakken appeltaart. 👍😂

Zaterdag 8 Augustus 2020 een boottocht naar Leerdam met familie en vrienden vanwege mijn 70e verjaardag. Door de Corona heeft een flink aantal  genodigden het af laten weten. Het weer: ongelooflijk warm de warmste zaterdag van 2020. De kapitein kwam met een alternatieve route, varen over de grote rivieren en dat hebben we gedaan. Zo hebben we delen gezien van de Nieuwe Merwede, Beneden Merwede, Boven  Merwede, de Noord en de Afgedamde Maas. De verzorging aan boord, was in goed handen, zo hebben we kunnen genieten van koffie/thee met gebak, een lunch en een dinerbuffet en natuurlijk tussendoor het nodige vocht tot ons kunnen nemen telkens op tijd gebracht door de dame aan boord. De andere dame was bezig met de voorbereidingen van de lunch, respectievelijk het diner buffet hetgeen met deze hitte een zware opgave was, alle respect voor de dames. Uiteraard ook dank aan de kapitein, die ons zo veel mogelijk in de wind hield met dit warme weer.
Al met al een geslaagde dag op de Princehof, een aanrader !!!!

Op de Princehof beleefden we op 7 maart 2020 een prachtige tocht door o.a. de Rotterdamse havens bij daglicht èn in 't donker met de sfeervolle verlichting! Dit ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk met ca. 50 gasten.
Aan boord werden we verwend met een overheerlijk diner en geweldige bediening.
Mede dankzij de kapitein en de dames van de Princehof was het een onvergetelijke dag voor ons en het hele gezelschap. Nogmaals heel veel dank!

Zaterdag 12 oktober 2019
Ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk hebben wij met onze familie (40 volwassenen en kinderen) een 6 uur durende prachtige tocht gemaakt op de Princehof via de Nieuwe Merwede door de Sliedrechtse Biesbosch naar Dordrecht en via de Beneden Merwede terug naar Sleeuwijk. We hebben genoten van de tocht, de geweldige buffetten en niet te vergeten het samenzijn. Voor ons een dag om nooit te vergeten. Onze dank aan kapitein, gastvrouw en bediening voor de uitstekende service.

Beste eigenaren,

Namens mijn vrouw en al onze gasten willen wij jullie hartelijk bedanken voor de geweldige tocht die we woensdagavond 7 augustus met jullie boot hebben gemaakt. Bedankt voor de gezelligheid, bediening, het heerlijke eten en de goede service aan boord.

Geachte heren Fred Woldhuis en Rob Lenten,

Vrijdag 26 juli mochten wij het vijftigjarig bestaan van onze vriendenclub "De Diezeplompers" vieren aan boord van de Princehof. Ondanks het zeer warme weer was het een uitermate plezierige ervaring mede door de prettige ontvangst en bediening.
Wij willen u en de bemanning hiervoor hartelijk danken.

Met vriendelijke groet,
namens de Diezeplompers,
A. Kramers, secretaris.

Op 22 juni 2019 vierden wij onze 50 jarige trouwdag met familie en vrienden op de mooie boot: Princehof.
Het was een uitgelezen dag om te varen. Via een stukje Biesbosch naar Dordrecht waar onze gasten 2 uur voor zichzelf hadden om de mooie stad te bezichtigen.
Daarna weer teruggevaren naar Sleeuwijk.
De catering was uitstekend:
Eerst koffie met gebak. Rond 12.00 uur een uitgebreide lunch en op de terugtocht Hapjesbuffet 2 en natuurlijk de nodige drankjes.
Dank aan de kapitein en de dames van de bediening.
Perfect !!

Zondag eerste pinksterdag met kinderen klein en achterkleinkinderen mijn 90ste verjaardag gevierd met 3 uur lange tocht door de Biesbos en over de rivier. Een fantastische tocht met een verrukkelijk buffet van hartige en zoete hapjes. Hulde voor jullie organisatie en attente service en zorg.
Cijfer 10 is nog te weinig. We hebben allemaal genoten.

Beste eigenaren en medewerksters van de Princehof.

Wij willen bij deze jullie allemaal nogmaals bedanken voor de onvergetelijke dag.

Het eten, de bediening, het weer , de boot, alles was top!!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groeten,
Marian en Nicole Klaus

Vrijdag 26 april vierden we met ruim 40 mensen ons 50 jarig huwelijksfeest op de Princehof. Fred en Jannie met haar team hebben er voor ons een bijzondere dag van gemaakt. Een fantastische tocht naar Heusden vv met lunch en buffet. Een heerlijk buffet en een  uitstekende bediening. Van onze gasten ontvingen we alleen maar lovende woorden over deze dag. Bedankt mensen. We wensen jullie goede zaken en een behouden vaart.

Op 24 februari hebben wij aan boord van de Princenhof met 73 gasten de 100ste verjaardag van onze vader mogen vieren. Het weer was fantastisch maar ook de innerlijke verzorging was perfect.

Wij zijn rond het eiland van IJsselmonde gevaren met zelfs een bezoek tot in de haven waar onze vader 40 jaar heeft mogen werken.

Alles was voldoende aanwezig en het ene nog lekkerder dan het andere. Ook de extra bestelde Omelet Siberienne was zeer geslaagd en super lekker. Voor de bediening was niets te veel alles kon en werd even vriendelijk uitgevoerd. De liften in de boot werkten perfect voor alle oudjes die gezien het mooie weer ook een frisse neus wilden halen. Toiletten waren schoon. Of te wel er was niets wat niet klopte.

Dank aan de kapitein, de bemanning en verder betrokkenen. Het is voor mijn vader en ons een onvergetelijke dag geworden.

Back To Top