skip to Main Content

Zakelijk vaararrangement of zakelijk evenement

Het is vaak een uitdaging voor managers of p.o.v.’s om het volgende ‘zakelijke’ evenement te organiseren. Natuurlijk ’t liefst iets anders dan het zoveelste zalencentrum. En iets waar nog lang wordt over nagepraat.

Managers die al eens kozen voor Party-cruises weten het antwoord. Een presentatie, bijeenkomst, feest of evenement bij Party-cruises blijft hangen. “Weet je nog, dat feest op de Princehof…”, altijd een herinnering met een glimlach!

Tijdens de vaart bereidt onze scheepskok u naar wens een brede culinaire selectie, variërend van een broodbuffet of koffietafel tot warme of koude buffetten met grand desserts.

Uw zakelijk evenement een speciaal tintje geven? Party-cruises is uw ideale partner in het organiseren hiervan. Ons schip past zich naadloos aan uw wensen aan. Een kleine of grote business meeting? De Princehof ligt voor u gereed.

Met uw uitstapje iets actiefs doen? Samen met onze relaties organiseren we verschillende activiteiten op het water of bij een mooie locatie. (programma’s op aanvraag)

Een bedrijf – productpresentatie?
De salon wordt in theater-/carré opstelling ingericht, beamers en geluid geïnstalleerd. Stelt u zich eens voor hoe u tijdens uw presentatie over de rustgevende rivier de Waal of door de ongerepte natuur van ‘Nationaal Park de Brabantse Biesbosch’ vaart. Dat zal uw klanten bijblijven…

Varende feestavond
Een spetterend feest? De dansvloer wordt vrijgemaakt, de juiste artiesten/entertainment of thema benaderd en de catering afgestemd op uw wensen. We beginnen met een welkomstcocktail op het panoramadek. Wanneer de artiesten van zich laten horen, begeven we ons naar het benedendek. Het gevoel van onbezorgd varen/feesten komt geheel ten goede aan de sfeer aan boord.

Naast de arrangementen is het altijd mogelijk het schip af te huren voor “een programma op maat”. Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord worden dan samen met u vastgesteld.

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

DJ met licht en geluid€ 450,00Bourgondische spelletjes€ 150,00
Accordeonist€ 450,00RIB varen (super snelle speedboot)Op aanvraag
Troubadour€ 450,00VestinggolfOp aanvraag
Tafelgoochelaar € 500,00Authentieke visbakkerOp aanvraag
Wijn/bier/whisky proeverijOp aanvraag

Ervaringen met een bedrijfsfeest bij Party-Cruises:

[vcex_testimonials_slider rating=”false” animation_speed=”600″ slideshow_speed=”5000″ direction_nav=”true” count=”15″ include_categories=”5″]
Back To Top