Skip to content

Zakelijk vaararrangement of zakelijk evenement

Het is vaak een uitdaging voor managers of p.o.v.’s om het volgende ‘zakelijke’ evenement te organiseren. Natuurlijk ’t liefst iets anders dan het zoveelste zalencentrum. En iets waar nog lang wordt over nagepraat.

Managers die al eens kozen voor Party-cruises weten het antwoord. Een presentatie, bijeenkomst, feest of evenement bij Party-cruises blijft hangen. “Weet je nog, dat feest op de Princehof…”, altijd een herinnering met een glimlach!

Tijdens de vaart bereidt onze scheepskok u naar wens een brede culinaire selectie, variërend van een broodbuffet of koffietafel tot warme of koude buffetten met grand desserts.

Uw zakelijk evenement een speciaal tintje geven? Party-cruises is uw ideale partner in het organiseren hiervan. Ons schip past zich naadloos aan uw wensen aan. Een kleine of grote business meeting? De Princehof ligt voor u gereed.

Met uw uitstapje iets actiefs doen? Samen met onze relaties organiseren we verschillende activiteiten op het water of bij een mooie locatie. (programma’s op aanvraag)

Een bedrijf – productpresentatie?
De salon wordt in theater-/carré opstelling ingericht, beamers en geluid geïnstalleerd. Stelt u zich eens voor hoe u tijdens uw presentatie over de rustgevende rivier de Waal of door de ongerepte natuur van ‘Nationaal Park de Brabantse Biesbosch’ vaart. Dat zal uw klanten bijblijven…

Varende feestavond
Een spetterend feest? De dansvloer wordt vrijgemaakt, de juiste artiesten/entertainment of thema benaderd en de catering afgestemd op uw wensen. We beginnen met een welkomstcocktail op het panoramadek. Wanneer de artiesten van zich laten horen, begeven we ons naar het benedendek. Het gevoel van onbezorgd varen/feesten komt geheel ten goede aan de sfeer aan boord.

Naast de arrangementen is het altijd mogelijk het schip af te huren voor “een programma op maat”. Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord worden dan samen met u vastgesteld.

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

Entertainment
DJ met licht en geluid€ 450,00Bourgondische spelletjes€ 150,00
Accordeonist€ 450,00RIB varen (super snelle speedboot)Op aanvraag
Troubadour€ 450,00VestinggolfOp aanvraag
Tafelgoochelaar € 500,00Authentieke visbakkerOp aanvraag
Wijn/bier/whisky proeverijOp aanvraag

Ervaringen met een bedrijfsfeest bij Party-Cruises:

Nogmaals bedankt voor de leuke avond die wij afgelopen zaterdag 25 juni 2022, bij jullie hebben mogen beleven. Iedereen van ons gezelschap was erg enthousiast. Mooie boot, mooie rondvaart, leuke combinatie met het Rib-varen, supervriendelijke bemanning en een overheerlijk buffet. Kortom het was top!!!!

Vrijdag 8 oktober 2021 hebben we met ons personeel een mooie, gezellige, relaxte tocht gemaakt naar Rotterdam. Het was een top verzorgde dag, kortom een echte aanrader. Bedankt voor de goede zorgen.

BV Koek Werkendam

Dinsdag 15 augustus 2017 stond onze jaarlijkse Buitendag op het programma. 52 Leden en hun partners werden verrast door de kapitein en zijn crew met koffie met appeltaart, een lekkere lunch en een heerlijk Kapiteinsbuffet. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en goede zorgen. Een prachtige boot, een mooie vaartocht van Sleeuwijk naar Heusden en weer terug. Ondanks de slechte vooruitzichten werd het weer toch nog goed, In Heusden scheen de zon zelfs. Bedankt voor deze perfecte dag.

We hebben net ons personeelsfeestje op de Bommelervaart gehad.
Het was super, alles netjes tot in de puntjes verzorgd.
Is echt een aanrader

mvg,

Nilda Rodrigues da Silva

Op 19 sept 2013 bedrijfsuitje gevierd op de Bommelervaart. Alles was op en top geregeld en verzorgt, het eten was heerlijk. echt een aanradar!

Met vriendelijke groeten H-4

Vrijdag 28 juni 2013.
Voor een aantal zakelijke gasten een mooie tocht georganiseerd op de Afgedamde Maas. Dit inclusief een lunch en een presentatie aan boord. Vanwege de juiste faciliteiten in overleg gekozen voor de Princehof.
Goede gezamelijke voorbereiding. Het schip zag er keurig uit en was overal stipt op tijd. Zelf helaas niet aan boord geweest, maar kregen lovende woorden van onze gasten, en daar doe je het toch voor. Al met al een uitstekende ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt.

We hebben de Princehof gehuurd voor een jaarvergadering van de KNVTS. Alles was erg goed geregeld. De bemanning is erg behulpzaam, en de sfeer over het algemeen was erg goed.

Bedankt!!

Personeelsfeest politie
Zeist/binnensticht;
een leuke tocht met een lekkere maaltijd en een gezellige sfeer!
Leuk idee!!!

Leuk personeelsfeest gehad met zo’n 120 collega’s op deze party-boot. Erg intiem met lekker eten en drinken. De eenvoud en de gemoedelijke bediening vond ik een feestje op zich. Goede geluidsinstallatie aan boord zodat de sprekers over de hele boot goed te verstaan waren.

bedrifsfeest gehad op de waal, was zeer geslaagd. mooi weer goed eten en een prettige bediening. kortom een geslaagd bedrijfsuitje , bedankt . tot de volgende keer.

Hallo Fred en Rob,
Bij deze wil ik jullie complimenteren voor de zéér verzorgde boottocht met lunch en high tea die ik door jullie voor een personeelsvereniging liet verzorgen. Iedereen was zeer tevreden over het gebodene en over het zeer correcte en vriendelijke personeel.

Met een groep van 80 personen een leuke dag gehad, in Zaltbommel opgestapt en de dagtocht Loevestein gedaan, incl een bezoek aan het slot. Vriendelijk ontvangen, ook “aparte” afspraken ivm onze groep waren geen probleem. Van al onze deelnemers eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord en dat terwijl het weer niet meewerkte.
’t Was voor ons een geslaagd dagje uit.

Back To Top