Skip to content

Een laatste afscheid in intieme sfeer

De Princehof is bij uitstek een plaats om met respect afscheid te nemen van een overledene. We krijgen vaak te horen dat mensen zich ’thuis’ voelen, privé in eigen omgeving, in de intieme sfeer van onze boot.

Een uitvaart is natuurlijk heel persoonlijk, en kan tegenwoordig ook op andere locaties plaatsvinden dan het alom bekende zaaltje met koffie en cake.
De naam uitvaart zegt het al, je kunt het ook op een boot laten plaatsvinden, tijdens een mooie boottocht.

Afgelopen jaren is gebleken dat er bij ons steeds meer aanvragen komen voor uitvaart, asverstrooingen, pre-uitvaarten en/of met koffietafel aan boord.

Wij bieden aan de nabestaanden de mogelijkheid om samen aan boord op een speciale manier afscheid te nemen of de overledene te herdenken. Dit kan d.m.v. met de overledene een laatste vaart te maken of de as uit te verstooien op de rivier ergens bij een mooie locatie naar keuze, en daarna tijdens het terug varen in alle rust na te praten en te genieten van een koffietafel, lunchbuffet of brunchbuffet.
Maar ook tijdens de laatse dagen van de persoon een pre-uitvaart te maken met al de vrienden, bekenden, familieleden. Zodat hij of zij het allemaal nog zelf kan regisseren en genieten tijdens een mooie boottocht.

Maatwerk
Het gehele programma wordt aangepast aan de specifieke wensen van de gasten. Wij leveren maatwerk, en dat betekent dat er geen vaste prijzen gelden. Er wordt gekeken naar de wensen en komen zo tot een passend programma en prijs.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek / bezichtiging aan boord.
We bespreken dan de mogelijkheden, en hopen op een prettige samenwerking.

 

Back To Top