Skip to content

Vorstelijk varen, wie wil dat nou niet? 

Aan boord van de “Princehof” kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten.

Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

 

Onze ruime lounge in de bovensalon.

De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Mogelijke opstapplaatsen van de Princehof:
– Hoekeinde 26 in Sleeuwijk (makkelijke opstap en gratis parkeren)
– Blauwpoortsplein, centrum Dordrecht
– … of elders in overleg.

Bekijk hier de ligging van De Princehof en bereken gelijk de route.

Partyboor de Princehof

Varen vanuit ‘s-Hertogenbosch en omgeving

De Ouwe Dirk

Welkom aan boord van de Ouwe Dirk. Al meer dan 40 jaar zorgen wij voor de gezelligste rondvaarten, dagtochten en feesten. Bij ons aan boord kunt u genieten van een drankje en een hapje. We zijn niet voor niets het #VarendTerras van Den Bosch. Als het lekker weer is kunt u in het zonnetje op het ruime bovendek plaatsnemen en als het minder weer is, is het binnen altijd droog. 

De Ouwe Dirk vaart rondom de stadsmuur voor een uniek beeld van de historische stad Den Bosch. En op donderdag en vrijdag kunt u mee op een dagtocht over de Maas richting het pittoreske Heusden. 

Kortom een veelzijdig schip waar het altijd gezellig is.

Owe Dirk rondvaart Den Bosch

Owe Dirk rondvaart Den Bosch

Back To Top