Skip to content

Partyboot huren?
Party-cruises is uw adres voor maatwerk in varende feesten!

Wilt u voor een speciale gelegenheid een partyboot huren? Zoek dan niet verder, maar neem contact op met Party-cruises! Voor groepen verzorgen wij de meest uiteenlopende vaarprogramma’s.

Natuurlijk kunt u kiezen uit één van onze all-in cruises of vaarsuggesties. Maar wilt u een vaarprogramma op maat, en zelf de gehele regie in handen houden dan maken wij samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

PROGRAMMA OP MAAT
U wilt samen met uw gezin, familie of bedrijf een gezellig feestje organiseren. De gedachte gaat uit om dit op een boot te organiseren, maar u denkt : “Dat zal wel te duur zijn”.

Laat Party-cruises u het tegendeel bewijzen.

In deze tijd is het erg belangrijk dat wij als bedrijf meedenken met onze gasten en laten u aan het woord.

In een persoonlijk gesprek aan boord, maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. U bepaalt wat u wilt uitgeven en samen kijken we wat wij u ervoor kunnen aanbieden. Als we weten wat u wilt besteden dan maken wij een passende aanbieding.

Deze zaken hebben we nodig om een offerte te maken:

  • Datum: wanneer wilt u gaan varen?
  • Opstapplaats: Zaltbommel of Sleeuwijk of elders in overleg?
  • Vaartijden: welke begin- en eindtijden?
  • Bestemming/vaarroute: heeft u voorkeur voor een vaarroute?
  • Aantal personen: hoeveel volwassenen en kinderen?
  • Verzorging aan boord: wat wilt u gebruiken tijdens de vaart?
  • Speciale wensen: waar moeten we rekening mee houden?

Bel of mail en maak een vrijblijvende afspraak.

Partyboot huren
Partyboot huren bij Party-cruises

Voordelen partyboot huren

Ons schip De Princehof heeft een mooie uitstraling, biedt volop ruimte en is ook toegankelijk voor mindervaliden. In overleg met u, maken wij een passend programma voor elk budget.
Een partyboot huren bij Party-cruises staat garant voor een succesvolle dag.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Wij kunnen uw partner zijn voor elk varend evenement.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

Entertainment
DJ met licht en geluid€ 450,00Bourgondische spelletjes€ 150,00
Accordeonist€ 450,00RIB varen (super snelle speedboot)Op aanvraag
Troubadour€ 450,00VestinggolfOp aanvraag
Tafelgoochelaar € 500,00Authentieke visbakkerOp aanvraag
Wijn/bier/whisky proeverijOp aanvraag

Partyboot huren: Ervaringen van onze gasten

Op 14 Oktober ons 40 jarig huwelijk gevierd aan boord van de Princenhof. Geweldig dag gehad echt een aanrader. Compleet met een heerlijke brunch was onze dag helemaal top geregeld.

Op 7 oktober 2023 hebben wij aan boord van de Princehof onze verjaardagen gevierd, 80 en 75 en het zesjarig goed functioneren van een donornier. Dankzij het team van de Princehof hebben wij een prachtige dag gekregen. Heerlijke appeltaart en een uitgebreid buffet, waarbij ook aan de vegetariërs was gedacht. Het prachtige weer en het vriendelijke, behulpzame personeel maakten de dag compleet. Onze gasten hebben genoten en wij ook.

Een geweldige brunchcruise gehad tgv ons 40-jarig huwelijk. Het feit dat we een uur langer wilden varen was geen probleem. Wel van tevoren aangeven natuurlijk. Een prachtige boot, heerlijk buffet en een heel vriendelijke bemanning. Onze gasten werden goed verzorgd en dat hoorden wij ook van hen terug. Kortom: een aanrader!

Wij hebben van een familiedag met neven en nichten aan boord van de Princehof genoten van een rondje Biesbosch.
Het weer was wisselvallig maar met binnen en buitenverblijf was dit goed geregeld.
Catering en bediening was ok en iedereen heeft genoten.

Ik wilde mijn 50e verjaardag is wat anders vieren nou dat is zeker gelukt want jullie hebben er echt een leuke dag van gemaakt. Heerlijk eten goede bediening en leuke vaartocht we hebben er echt van genoten. Echt een aanrader. Groeten

Zaterdag 8 juli 2023 vierden we ons 40-jarig huwelijk met familie (van 0 tot 94 jaar) en vrienden op de Princehof. Het overtrof in alle opzichten onze verwachtingen. Wat een fijne ontvangst en ontspannen sfeer weten deze medewerkers te creëren! Geweldig. Lekkere koffie met heerlijk appelgebak. Vanwege het warme lekker frisse drankjes. En dan de lunch, op de website veel te bescheiden weergegeven. Wat lekker en uitgebreid, zoveel keuze en voortreffelijk van smaak. Complimenten voor de kok en de gastvrouwen. Klasse! En de vaartocht op de Merwede was zo leuk, zoveel te zien. Onze gasten vonden het een geweldige dag en hebben met volle teugen genoten en dat is het grootste compliment wat wij (voor het idee) maar vooral de medewerkers van de Princehof (voor het waarmaken) kunnen krijgen.

Ik wilde dit jaar een unieke belevenis van mijn verjaardag maken. Dankzij schipper Fred, de bediening, de kok en mijn gasten, is dat op de Princenhof uitstekend gelukt. Wat hebben we genoten met ons gezelschap op deze prachtige boot. De vaartocht, de koffie met appeltaart en slagroom, het lunchbuffet. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn verjaardag op de Princenhof was geweldig. Dank jullie wel voor de service. We hebben genoten van de prachtige omgeving, wat is Nederland toch mooi vanaf het water.

Groetjes van een hele blije en tevreden jarige job.

Mijn man en ik hebben onze 50 jarige bruiloft op de Princehof gevierd met onze familie. We hebben genoten van de heerlijke brunch, van de aardige bediening, de boottocht, alles onder het genot van prachtig weer!
Het kon niet beter! Bedankt!

Op zaterdag 20 mei 2023 vierden wij ons 50 jarig huwelijksjubileum op de Princehof, wij en onze hele familie hebben een prachtige vaartocht gehad en onze gasten hebben genoten van het heerlijke eten. Alles bij elkaar was het voor ons een onvergetelijke dag.

Sietze Wagenmakers

Beste mensen,
de gasten en vrijwilligers hebben op woensdag 19 april 2023 genoten van een prachtige rondvaart. De koffie met appeltaart was heerlijk. De brunch zeer uitgebreid en heel goed verzorgd.  Met dank aan de accordeonist voor de vele gezellige meezingliedjes. Complimenten voor jullie goede zorgen.
Namens de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Heusden

Donderdag 29 september 2022 een uitgelezen mooie dag voor een boottocht met de Princehof. Onder de goede zorgen van het dienst doende personeel met een goed verzorgd buffet. Ook de uitleg waar we bevonden. De Volleybal vereniging heeft een goede keuze gemaakt. Nogmaals bedankt.

B.W. van der Vlies

Beste Fred en Rob,

Met Fred hebben wij de party geregeld en Rob was onze schipper op 24 mei 2022.

Vanwege vakantie en andere omstandigheden zijn wij verlaat met het sturen van een stukje voor het gastenboek.

De familie Schraven en gasten waren zeer content met de ‘Princehof’, de kapitein, het personeel, de boottocht door de Biesbosch
en het tongstrelende eten. Van koffie met heerlijk appeltaart tot en met het toetje, alles was heerlijk.
De vriendelijke bediening kon de sfeer alleen maar verhogen.
Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.
Bijgaand een foto van de crew van die dag.

Met vriendelijke groet,

Tom en Gerda Schraven
Goes

Beste mensen van Party-Cruises,

Afgelopen woensdag 6 juli’22 hebben we met onze familie genoten van een fantastische vaartocht met een heerlijk buffet én een gezellig samenzijn met muziek en dans. Voor de muziek hadden we zelf gezorgd via een playlist op Spotify die we bij jullie konden afspelen. Het was, denken wij, wel duidelijk dat de stemming er goed inzat! Dit én het lekkere eten én de mooie vaartocht hebben deze dag voor ons tot een onvergetelijk 50 jarig huwelijksfeest gemaakt.

Hartelijk dank daarvoor!

Zaterdag 2 juli waren wij 40 jaar getrouwd, en dat moest gevierd worden met een boottocht op de “Princehof” naar Kinderdijk en terug..
We hadden super goed weer met zon en 23 graden, ideaal !!
Met 25 pers. waaronder familie en goede vrienden van 3 uur tot 9 uur gevaren met koffie en gebak..
Soep.. een heerlijk buffet, wat helemaal top was, en ijs na..
Iedereen was enthousiast, en we hebben allemaal ontzettend genoten..
Leuke bediening, en we kwamen niets tekort..
Een mooie dag om op terug te kijken..
Zeker voor herhaling vatbaar..

Afgelopen vrijdag hebben wij ons 55-jarig jubileum aan boord van de Princehof gevierd met een gezelschap van 54 personen. Wij hebben een superleuke middag/avond gehad. De medewerkers van de Princehof zijn betrokken bij hun werk en alles is dan ook tot in de puntjes geregeld. De sfeer aan boord is ongedwongen en gastvrij. Wij hadden het admiraalsbuffet en dat was echt smullen. Het eten is top, alles wordt keurig aangevuld en ter plekke bereid.
Allemaal hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Wij weten jullie beslist nog een keer te vinden.
NOE-Bekistingtechniek b.v.
Ans Vlemminx

Back To Top