skip to Main Content

Partyboot huren?
Party-cruises is uw adres voor maatwerk in varende feesten!

Wilt u voor een speciale gelegenheid een partyboot huren? Zoek dan niet verder, maar neem contact op met Party-cruises! Voor groepen vanaf 25 personen verzorgen wij de meest uiteenlopende vaarprogramma’s.

Natuurlijk kunt u kiezen uit één van onze all-in cruises of vaarsuggesties. Maar wilt u een vaarprogramma op maat, en zelf de gehele regie in handen houden dan maken wij samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

PROGRAMMA OP MAAT
U wilt samen met uw gezin, familie of bedrijf een gezellig feestje organiseren. De gedachte gaat uit om dit op een boot te organiseren, maar u denkt : “Dat zal wel te duur zijn”.

Laat Party-cruises u het tegendeel bewijzen.

In deze tijd is het erg belangrijk dat wij als bedrijf meedenken met onze gasten en laten u aan het woord.

In een persoonlijk gesprek aan boord, maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. U bepaalt wat u wilt uitgeven en samen kijken we wat wij u ervoor kunnen aanbieden. Als we weten wat u wilt besteden dan maken wij een passende aanbieding.

Deze zaken hebben we nodig om een offerte te maken:

  • Datum: wanneer wilt u gaan varen?
  • Opstapplaats: Zaltbommel of Sleeuwijk of elders in overleg?
  • Vaartijden: welke begin- en eindtijden?
  • Bestemming/vaarroute: heeft u voorkeur voor een vaarroute?
  • Aantal personen: hoeveel volwassenen en kinderen?
  • Verzorging aan boord: wat wilt u gebruiken tijdens de vaart?
  • Speciale wensen: waar moeten we rekening mee houden?

Bel of mail en maak een vrijblijvende afspraak.

Partyboot huren

Voordelen partyboot huren

Ons schip De Princehof heeft een mooie uitstraling, biedt volop ruimte en is ook toegankelijk voor mindervaliden. In overleg met u, maken wij een passend programma voor elk budget.
Een partyboot huren bij Party-cruises staat garant voor een succesvolle dag.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Wij kunnen uw partner zijn voor elk varend evenement.
Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

DJ met licht en geluid€ 450,00Caribische versiering€ 300,00
Accordeonist€ 450,00Las Vegas casino tafels met croupiers€ 600,00
Troubadour€ 450,00Bourgondische spelletjes€ 150,00
Tafelgoochelaar € 500,00RIP varen (super snelle speedboot)Op aanvraag
Wijn/bier/whisky proeverijOp aanvraagSolex rijdenOp aanvraag
Authentieke visbakkerOp aanvraagTuk tuk rijdenOp aanvraag
Sinterklaas/kerstmanOp aanvraagKever rijdenOp aanvraag
KinderanimatieOp aanvraagVestinggolfOp aanvraag

Ervaringen van onze gasten

Zondag 24 september hebben wij een fantastische dag gehad op de Princehof. We hebben enorm genoten van ons feest. Van de route maar ook van de gastvrijheid aan boord en het heerlijke buffet.
Hartelijk dank daarvoor!

Afgelopen zondag 27augustus ons 40jarig huwelijksfeest gevierd met kinderen,familie en vrienden,wat we hebben laten verzorgen door partycruise Princenhof /Bommelerwaard . Wat hebben we genoten ,van het varen, de verzorging d.m.v.een brunch. Het was fantastisch. Koffie met heerlijk gebak, lekker soepje vooraf aan de brunch,kortom het was heerlijk allemaal. Ook van onze gasten hebben we de nodige complimenten gekregen. Princenhof met zijn bemanning zeer zeer aan te raden .heel hartelijk dank .

Vrijdag 5 mei 2017 waren wij 40 jaar getrouwd en hebben dit gevierd met familie en vrienden met een leuke vaartocht van Sleeuwijk naar Heusden en terug met de Princehof,Heerlijk genoten van de lunch en het Admiraalsdiner aan boord
We kunnen terug kijken op een onvergetelijke dag ,Kapitein en de dames van de bediening hartelijk dank

14 April waren wij 45 jaar gehuwd en hebben 15 April een rondvaart georganiseerd op de Rijn met 35 personen met het kapiteinsbuffet en Dessertbuffet het was uitstekend geregeld, het eten was verrukkelijk en aardig personeel voor herhaling vatbaar Vriendelijke groet Fam van Ommeren

Onlangs met de bewoners van De Ridderhof heerlijk bij u op de boot geweest. Wat hebben onze bewoners maar ook zeker wij als team enorm genoten. Een echte aanrader prachtige boot, zeer gezellig ingericht heerlijk gegeten. Ontzettende vriendelijke medewerkers waar niets teveel voor is. Namens de bewoners, het team, en ook zeker namens mijzelf grote complimenten. Onze dank is groot. Vriendelijke Groeten, Margreet Ravenhorst

Fred Wolthuis gisteren was ongekend gezellig!
bedankt voor de goede zorgen. Doe ook zeker je vrouw (goede kok) de groeten.
het was van begin tot einde perfect geregeld.
de collega's vonden het ook allemaal gezellig en hebben ook allemaal genoten van het eten!!

Vandaag een geweldig feest gehad aan boord van Party-Cruiseschip de Princehof. Mooie tocht gemaakt met uitstekende verzorging aan boord. De koffie met gebak was heerlijk, het buffet uitstekend en de sfeer geweldig. Het lijkt misschien overdreven maar al onze 51 gasten aan boord hadden deze mening. Wij kunnen dan ook niet anders dan complimenten geven aan Fred ; onze schipper ,de kok Sophie en al het attente bedienend personeel. Hartelijk dank. Ook ondanks de regen hadden we een onvergetelijke dag.
Ton en Annette

Zondag 1 mei vierden wij ons 25-jarig huwelijksfeest aan boord van de Princehof. Een geweldige dag mede door de mooie vaartocht door de Hollandse Biesbosch en de prima verzorging aan boord. Jong en oud heeft genoten! Nogmaals dank aan de bemanning.

Vriendelijke groeten,
Theo & Irene Stikkers

Op 26 maart 2016 lag de "Bommelervaart" afgemeerd aan de kade van de haven in Wijk bij Duurstede. Ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest een vaartocht met kapiteinsbuffet voor familie en vrienden. Een schitterende vaartocht een een uitstekend buffet maakte deze dag onvergetelijk voor ons.
Hartelijk dank aan de bemanning van de "Bommelervaart", het was uitstekend verzorgd

vriendelijke groet,
Fam. Boekweit

Op 18 februari hebben we het 50 jarig huwelijksjubileum van onze ouders gevierd op de "Princehof". Het was een onvergetelijke dag, heerlijk gevaren en gegeten van een uitstekend verzorgd admiraalsbuffet! Alles was prima geregeld door de bemanning van de "Princehof". Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen!

Vriendelijke groeten,
fam. Teeuw

Geweldige 4 uur durende vaartocht op 31-10-2015

Op 31 oktober jl. was het precies 40 jaar geleden dat we in het huwelijksbootje stapten. Een onvergetelijk moment, dat we met dak aan de bemanning van de "Princehof" opnieuw hebben mogen beleven. Alles tot in de puntjes geregeld, een overheerlijk "kapiteinsbuffet" en een geweldige ambiance voor een gezellig en liefdevol samenzijn met familie en vrienden. Iedereen heeft genoten van het weer, de vaartocht, het eten en de perfectie bediening. Dank dat jullie ons opnieuw een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Groeten van Arno & Betty Mulder

Om ons 45-jarig huwelijksfeest te vieren hadden wij besloten om een vaartocht te maken met het partyschip “De Princehof”van Bommelvaart.
Wij zijn met een gezelschap van 20 personen vertrokken met mooi weer vanuit Sleeuwijk en hebben een prachtige tocht gemaakt op de Waal tot aan Herwijnen.
Wij hadden gekozen voor het kapiteinsbuffet en de gasten hebben zich dat goed laten smaken!
De bediening was prima en het schip biedt vele mogelijkheden van gebruik.
Wij konden gezellig bij elkaar zitten op de rondzit aan de voorzijde van het schip, dat een mooi uitzicht biedt op de omgeving.
Later hebben nog leuk bij elkaar gezeten met een drankje en een ijscoupe ter afsluiting op het achterschip.
Achteraf hebben we van alle gasten gehoord dat dit wel een zeer geslaagde invulling was van ons huwelijksfeest.
Nogmaals veel dank voor de inzet van de bemanning van “De Princehof”.

Met vriendelijke groet,
Ina en Teus van Arkel.
Oud-Alblas

Hier onze reaktie:
Hans en Joke van de Klomp, Vaartocht 18/7-2015 van 15.00-20.00 uur.

het "Feestelijk Vaartochtje t.g.v. ons 50-jarig Huwelijksjubileum op jullie mooie en gezellige partyschip "de Princehof" was onvergetelijk! Een prachtige tocht vanuit Sleeuwijk over de Linge en omg. met mooi weer, uitstekende bediening, culinaire verzorging met Kapiteinsbuffet en overige heerlijkheden. Onze meer dan 60 gasten waren vol lof over deze geweldige belevenis! Zeker een aanrader voor wellicht een volgende gelegenheid. Nogmaals heel veel dank voor alle inzet service, mede namens onze dochter Carla, zoon Edwin en Schoondochter Laura

Wij hebben op 5Juli onze 50jarige trouwdag gevierd op de prinsenhof.Het was in een woord fantastisch.Geweldig eten met zeer goede gastvrouwen.Niet te vergeten de fijne bemannig.Bedankt Rob en Fred

50 jaar getrouwd en met ruim 50 personen op de Princehof:iedereen heeft genoten. Attente, vlotte en vriendelijke bediening, uitstekende en bijzonder smaakvolle maaltijd.Aanvankelijk was het regenachtig maar uiteindelijk werd het zonnig kennelijk om het succes van onze trip te accentueren. We kijken terug op een prachtige boottocht. Onze complimenten. Een dikke aanrader!!!

Back To Top