Skip to content

Nogmaals bedankt voor de leuke avond die wij afgelopen zaterdag 25 juni 2022, bij jullie hebben mogen beleven. Iedereen van ons gezelschap was erg enthousiast. Mooie boot, mooie rondvaart, leuke combinatie met het Rib-varen, supervriendelijke bemanning en een overheerlijk buffet. Kortom het was top!!!!

Vrijdag 8 oktober 2021 hebben we met ons personeel een mooie, gezellige, relaxte tocht gemaakt naar Rotterdam. Het was een top verzorgde dag, kortom een echte aanrader. Bedankt voor de goede zorgen.

BV Koek Werkendam

Dinsdag 15 augustus 2017 stond onze jaarlijkse Buitendag op het programma. 52 Leden en hun partners werden verrast door de kapitein en zijn crew met koffie met appeltaart, een lekkere lunch en een heerlijk Kapiteinsbuffet. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en goede zorgen. Een prachtige boot, een mooie vaartocht van Sleeuwijk naar Heusden en weer terug. Ondanks de slechte vooruitzichten werd het weer toch nog goed, In Heusden scheen de zon zelfs. Bedankt voor deze perfecte dag.

We hebben net ons personeelsfeestje op de Bommelervaart gehad.
Het was super, alles netjes tot in de puntjes verzorgd.
Is echt een aanrader

mvg,

Nilda Rodrigues da Silva

Op 19 sept 2013 bedrijfsuitje gevierd op de Bommelervaart. Alles was op en top geregeld en verzorgt, het eten was heerlijk. echt een aanradar!

Met vriendelijke groeten H-4

Vrijdag 28 juni 2013.
Voor een aantal zakelijke gasten een mooie tocht georganiseerd op de Afgedamde Maas. Dit inclusief een lunch en een presentatie aan boord. Vanwege de juiste faciliteiten in overleg gekozen voor de Princehof.
Goede gezamelijke voorbereiding. Het schip zag er keurig uit en was overal stipt op tijd. Zelf helaas niet aan boord geweest, maar kregen lovende woorden van onze gasten, en daar doe je het toch voor. Al met al een uitstekende ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt.

We hebben de Princehof gehuurd voor een jaarvergadering van de KNVTS. Alles was erg goed geregeld. De bemanning is erg behulpzaam, en de sfeer over het algemeen was erg goed.

Bedankt!!

Personeelsfeest politie
Zeist/binnensticht;
een leuke tocht met een lekkere maaltijd en een gezellige sfeer!
Leuk idee!!!

Leuk personeelsfeest gehad met zo’n 120 collega’s op deze party-boot. Erg intiem met lekker eten en drinken. De eenvoud en de gemoedelijke bediening vond ik een feestje op zich. Goede geluidsinstallatie aan boord zodat de sprekers over de hele boot goed te verstaan waren.

bedrifsfeest gehad op de waal, was zeer geslaagd. mooi weer goed eten en een prettige bediening. kortom een geslaagd bedrijfsuitje , bedankt . tot de volgende keer.

Hallo Fred en Rob,
Bij deze wil ik jullie complimenteren voor de zéér verzorgde boottocht met lunch en high tea die ik door jullie voor een personeelsvereniging liet verzorgen. Iedereen was zeer tevreden over het gebodene en over het zeer correcte en vriendelijke personeel.

Met een groep van 80 personen een leuke dag gehad, in Zaltbommel opgestapt en de dagtocht Loevestein gedaan, incl een bezoek aan het slot. Vriendelijk ontvangen, ook “aparte” afspraken ivm onze groep waren geen probleem. Van al onze deelnemers eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord en dat terwijl het weer niet meewerkte.
’t Was voor ons een geslaagd dagje uit.

Back To Top