Skip to content

Op 14 Oktober ons 40 jarig huwelijk gevierd aan boord van de Princenhof. Geweldig dag gehad echt een aanrader. Compleet met een heerlijke brunch was onze dag helemaal top geregeld.

Een geweldige brunchcruise gehad tgv ons 40-jarig huwelijk. Het feit dat we een uur langer wilden varen was geen probleem. Wel van tevoren aangeven natuurlijk. Een prachtige boot, heerlijk buffet en een heel vriendelijke bemanning. Onze gasten werden goed verzorgd en dat hoorden wij ook van hen terug. Kortom: een aanrader!

14 mei 2022 ons 12,5 jarig huwelijksfeest gevierd. Superleuke avond gehad. Hele mooie boot, geweldig personeel kortom een topavond. Bedankt voor alles!

Wij hebben na ons huwelijksceremonie de middag doorgebracht met de daggasten op jullie boot. Het was uitstekend geregeld, hele ontspannen sfeer en fijne bediening. Bedankt voor jullie goede zorgen, we hebben ontzettend genoten!

Met vr. gr

Anne & Tamara

Na ons huwelijksceremonie op 11-04-2014 zijn wij met alle dag gasten aan boord gegaan bij de Bommelervaart om de bruidstaart te eten en lekker te borrelen tijdens een rondvaart. Wij hebben een fantastische middag gehad bij jullie aan boord! Het was een hele mooie verassing dat jullie het terras buiten hadden gezet in verband met het mooie weer! We hebben heel veel leuke en goede reacties gehad. Bedankt!

Op 8 mei is ons huwelijk voltrokken op de Princehof, waarna we tijdens een rondvaart hebben geluncht. Een attente bemanning en kwalitatief goed eten heeft dit tot een van de hoogtepunten van de dag gemaakt. Absoluut de moeite waard!

Op 19 oktober hebben wij met de daggasten onze bruiloft afgesloten op partyboot de Princehof. Het was een geweldige avond! Heerlijk gegeten en een fijne, ontspannen sfeer. Dank aan de bemanning en kapitein voor deze heerlijke afsluiting van deze mooie dag!

wij hebben een waanzinnig trouwfeest gehad bij jullie op de bommelervaart het was een onvergetelijke dag.
het begon met het kapiteins buffet, eten was echt heel goed en gezellig aangekleed.

daarna zijn we gaan feesten de bediening was perfect niemand is iets te kort gekomen.

als we het over zouden doen dan doen we het weer op de bommeler vaart. fred en bemanning onwijs bedankt voor de mooiste dag van ons leven. (aanrader voor andere huwelijken zeker doen)

vriendelijke groeten remco en fanny deijkers

Beste bemanning,op 4-4-2012 zijn wij op de Princehof in het huwelijk getreden. Voor ons een zeer speciale dag, we hebben deze dag met onze kinderen,moeders en getuigen genoten van het heerlijke eten. het was allemaal zeer goed verzorgd.we hebben een prachtige dag gehad aan boord.

Groetjes Richard & Rina

Back To Top