skip to Main Content

Donderdag 29 september 2022 een uitgelezen mooie dag voor een boottocht met de Princehof. Onder de goede zorgen van het dienst doende personeel met een goed verzorgd buffet. Ook de uitleg waar we bevonden. De Volleybal vereniging heeft een goede keuze gemaakt. Nogmaals bedankt.

B.W. van der Vlies

Beste Fred en Rob,

Met Fred hebben wij de party geregeld en Rob was onze schipper op 24 mei 2022.

Vanwege vakantie en andere omstandigheden zijn wij verlaat met het sturen van een stukje voor het gastenboek.

De familie Schraven en gasten waren zeer content met de ‘Princehof’, de kapitein, het personeel, de boottocht door de Biesbosch
en het tongstrelende eten. Van koffie met heerlijk appeltaart tot en met het toetje, alles was heerlijk.
De vriendelijke bediening kon de sfeer alleen maar verhogen.
Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.
Bijgaand een foto van de crew van die dag.

Met vriendelijke groet,

Tom en Gerda Schraven
Goes

Beste mensen van Party-Cruises,

Afgelopen woensdag 6 juli’22 hebben we met onze familie genoten van een fantastische vaartocht met een heerlijk buffet én een gezellig samenzijn met muziek en dans. Voor de muziek hadden we zelf gezorgd via een playlist op Spotify die we bij jullie konden afspelen. Het was, denken wij, wel duidelijk dat de stemming er goed inzat! Dit én het lekkere eten én de mooie vaartocht hebben deze dag voor ons tot een onvergetelijk 50 jarig huwelijksfeest gemaakt.

Hartelijk dank daarvoor!

Zaterdag 2 juli waren wij 40 jaar getrouwd, en dat moest gevierd worden met een boottocht op de “Princehof” naar Kinderdijk en terug..
We hadden super goed weer met zon en 23 graden, ideaal !!
Met 25 pers. waaronder familie en goede vrienden van 3 uur tot 9 uur gevaren met koffie en gebak..
Soep.. een heerlijk buffet, wat helemaal top was, en ijs na..
Iedereen was enthousiast, en we hebben allemaal ontzettend genoten..
Leuke bediening, en we kwamen niets tekort..
Een mooie dag om op terug te kijken..
Zeker voor herhaling vatbaar..

Afgelopen vrijdag hebben wij ons 55-jarig jubileum aan boord van de Princehof gevierd met een gezelschap van 54 personen. Wij hebben een superleuke middag/avond gehad. De medewerkers van de Princehof zijn betrokken bij hun werk en alles is dan ook tot in de puntjes geregeld. De sfeer aan boord is ongedwongen en gastvrij. Wij hadden het admiraalsbuffet en dat was echt smullen. Het eten is top, alles wordt keurig aangevuld en ter plekke bereid.
Allemaal hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Wij weten jullie beslist nog een keer te vinden.
NOE-Bekistingtechniek b.v.
Ans Vlemminx

Nogmaals bedankt voor de leuke avond die wij afgelopen zaterdag 25 juni 2022, bij jullie hebben mogen beleven. Iedereen van ons gezelschap was erg enthousiast. Mooie boot, mooie rondvaart, leuke combinatie met het Rib-varen, supervriendelijke bemanning en een overheerlijk buffet. Kortom het was top!!!!

Beste mensen,

Vandaag mochten we op uitnodiging van onze oudoom Anthon een cruise met jullie schip “Princehof” maken. Ter gelegenheid van de viering van zijn 100-e geboortedag. Het was, ondanks het wat mindere weer, een prachtige ervaring. Mooi schip, uitstekende catering en bediening, en natuurlijk een vakkundige schipper. Of moest ik hem toch kapitein noemen ?

Nogmaals dank !

Met vriendelijke groeten,

Leo Barten

Perfecte combinatie voor onze familiedag mei 2022: prima verzorgde boottocht naar Biesbosch en Dordrecht.
Aanbevelingswaard!

Op zaterdag 21 augustus hebben wij met onze familie een schitterende rondvaart gehad. We willen daarom de bemanning van de Prinsenhof nogmaals bedanken voor de gastvrijheid. Het was een schitterende dag…
Groet Annie en Paul Putters.

Mijn dank gaat nogmaals uit Naar Fred en Sophia Wolthuis en Rob en Jannie Lenten voor hun zorg en inzet om van mijn 85e verjaar een onvergetelijke dag te maken we zijn van 11 tot 18 uur fantastisch verzorgd en komen graag voor een volgend feest terug voor eigen gebakken appeltaart. 👍😂

Zaterdag 8 Augustus 2020 een boottocht naar Leerdam met familie en vrienden vanwege mijn 70e verjaardag. Door de Corona heeft een flink aantal  genodigden het af laten weten. Het weer: ongelooflijk warm de warmste zaterdag van 2020. De kapitein kwam met een alternatieve route, varen over de grote rivieren en dat hebben we gedaan. Zo hebben we delen gezien van de Nieuwe Merwede, Beneden Merwede, Boven  Merwede, de Noord en de Afgedamde Maas. De verzorging aan boord, was in goed handen, zo hebben we kunnen genieten van koffie/thee met gebak, een lunch en een dinerbuffet en natuurlijk tussendoor het nodige vocht tot ons kunnen nemen telkens op tijd gebracht door de dame aan boord. De andere dame was bezig met de voorbereidingen van de lunch, respectievelijk het diner buffet hetgeen met deze hitte een zware opgave was, alle respect voor de dames. Uiteraard ook dank aan de kapitein, die ons zo veel mogelijk in de wind hield met dit warme weer.
Al met al een geslaagde dag op de Princehof, een aanrader !!!!

Op de Princehof beleefden we op 7 maart 2020 een prachtige tocht door o.a. de Rotterdamse havens bij daglicht èn in ’t donker met de sfeervolle verlichting! Dit ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk met ca. 50 gasten.
Aan boord werden we verwend met een overheerlijk diner en geweldige bediening.
Mede dankzij de kapitein en de dames van de Princehof was het een onvergetelijke dag voor ons en het hele gezelschap. Nogmaals heel veel dank!

Back To Top