Skip to content

Op 11 juni 2024 een cruise gemaakt met 29 senioren van de contactgroep Jozua uit Alblasserdam. 29 mensen waren super tevreden en zijn fantastisch verzorgd door de kapitein en zijn bemanning. Topschip en aanrader voor een ieder.

We hebben 22 mei 2024 een fantastische rondvaart gehad. Ik wil u bedanken namens de MANNENGROEP ONS CENTRUM

Wij hebben 7 april een mooie ervaring opgedaan met ons 50 jarige huwelijk. Lekker gegeten en een mooie vaart. Voordeel is dat je niet aan je stoel gebonden bent en en onderweg wat te zien hebt. Chappo voor de wijze waarop jullie het doen.

Arnold en Joke Kooimans

Op 14 Oktober ons 40 jarig huwelijk gevierd aan boord van de Princenhof. Geweldig dag gehad echt een aanrader. Compleet met een heerlijke brunch was onze dag helemaal top geregeld.

Op 7 oktober 2023 hebben wij aan boord van de Princehof onze verjaardagen gevierd, 80 en 75 en het zesjarig goed functioneren van een donornier. Dankzij het team van de Princehof hebben wij een prachtige dag gekregen. Heerlijke appeltaart en een uitgebreid buffet, waarbij ook aan de vegetariërs was gedacht. Het prachtige weer en het vriendelijke, behulpzame personeel maakten de dag compleet. Onze gasten hebben genoten en wij ook.

Een geweldige brunchcruise gehad tgv ons 40-jarig huwelijk. Het feit dat we een uur langer wilden varen was geen probleem. Wel van tevoren aangeven natuurlijk. Een prachtige boot, heerlijk buffet en een heel vriendelijke bemanning. Onze gasten werden goed verzorgd en dat hoorden wij ook van hen terug. Kortom: een aanrader!

Wij hebben van een familiedag met neven en nichten aan boord van de Princehof genoten van een rondje Biesbosch.
Het weer was wisselvallig maar met binnen en buitenverblijf was dit goed geregeld.
Catering en bediening was ok en iedereen heeft genoten.

Ik wilde mijn 50e verjaardag is wat anders vieren nou dat is zeker gelukt want jullie hebben er echt een leuke dag van gemaakt. Heerlijk eten goede bediening en leuke vaartocht we hebben er echt van genoten. Echt een aanrader. Groeten

Zaterdag 8 juli 2023 vierden we ons 40-jarig huwelijk met familie (van 0 tot 94 jaar) en vrienden op de Princehof. Het overtrof in alle opzichten onze verwachtingen. Wat een fijne ontvangst en ontspannen sfeer weten deze medewerkers te creëren! Geweldig. Lekkere koffie met heerlijk appelgebak. Vanwege het warme lekker frisse drankjes. En dan de lunch, op de website veel te bescheiden weergegeven. Wat lekker en uitgebreid, zoveel keuze en voortreffelijk van smaak. Complimenten voor de kok en de gastvrouwen. Klasse! En de vaartocht op de Merwede was zo leuk, zoveel te zien. Onze gasten vonden het een geweldige dag en hebben met volle teugen genoten en dat is het grootste compliment wat wij (voor het idee) maar vooral de medewerkers van de Princehof (voor het waarmaken) kunnen krijgen.

Ik wilde dit jaar een unieke belevenis van mijn verjaardag maken. Dankzij schipper Fred, de bediening, de kok en mijn gasten, is dat op de Princenhof uitstekend gelukt. Wat hebben we genoten met ons gezelschap op deze prachtige boot. De vaartocht, de koffie met appeltaart en slagroom, het lunchbuffet. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn verjaardag op de Princenhof was geweldig. Dank jullie wel voor de service. We hebben genoten van de prachtige omgeving, wat is Nederland toch mooi vanaf het water.

Groetjes van een hele blije en tevreden jarige job.

Mijn man en ik hebben onze 50 jarige bruiloft op de Princehof gevierd met onze familie. We hebben genoten van de heerlijke brunch, van de aardige bediening, de boottocht, alles onder het genot van prachtig weer!
Het kon niet beter! Bedankt!

Op zaterdag 20 mei 2023 vierden wij ons 50 jarig huwelijksjubileum op de Princehof, wij en onze hele familie hebben een prachtige vaartocht gehad en onze gasten hebben genoten van het heerlijke eten. Alles bij elkaar was het voor ons een onvergetelijke dag.

Sietze Wagenmakers

Back To Top