Skip to content

Een Aanrader:  varen met de Princehof. Met kinderen, broers en zussen en alles wat er bij hoort. Van een Heerlijke brunch genoten. Prima verzorging. Ga zo door😄

Vandaag met een groep een leuke vaartocht gemaakt met prima verzorging aan boord. Een aanrader!

Januari 2017
Ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk hebben wij een mini cruise over de Waal gemaakt. Wij hebben de gasten welkom geheten met een kop koffie en keuze uit het voortreffelijk goed gesorteerd heerlijke gebak. Tijdens borrelen werd er een uitstekend koud buffet klaar gezet en konden er daarna van genieten . Na wat schetsjes werd het koud buffet afgeruimd en kwam het met zorg samengesteld warme buffet. Alle gasten hebben ook hier van gesmuld. Als afsluiting hebben we weer genoten van zeer verzorgde dessertbuffet. Tijdens de vaart en de buffetten werd er ook genoten van de prachtige gezichten van de passerende boten en kades en dorpjes. Vele complimenten hebben wij ontvangen van onze gasten over de kwaliteit en verzorging die wij bij deze overbrengen aan het vriendelijke personeel koks en alle medewerkers van Party-Cruise Het is voor ons een onvergetelijk dag. Van harte aanbevolen voor feestelijkheden

Op zondag 10 juli heb ik mijn verjaardag gevierd op Party-Cruiseschip Bommelervaart met al mijn kinderen en kleinkinderen , broers en zussen.We voeren van Zaltbommel over de Waal naar Slot Loevestein. Daar zijn we 2 uur gebleven met zijn allen om daarna weer in 2 uur terug te varen naar Zaltbommel met schipper Rob en Sophie en Jannie als gastvrouwen.We kregen lekkere koffie met heerlijk gebak , daarna een prima lunch en op de terugvaart relaxed borrelen met heerlijke borrelhapjes. Iedereen was buitengewoon tevreden en we hebben genoten , vooral ook door de goede en prettige verzorging en kundige schipper.
Harry en Ineke

Wij hebben op 13 september jl. een mooie rondvaart gemaakt met onze vrijwilligersdag. Er was een prima lunch georganiseerd. We hebben ontzettend geboft met het mooie weer! We kijken terug op een geslaagde middag, bedankt voor jullie goede zorgen!

Na een bezoek aan het Stadskasteel en een stadswandeling door Zaltbommel hebben we met de familie een fantastische vaartocht gemaakt met De Bommelervaart. Gastvrije bemanning, ontspannen sfeer, heerlijke brunch, vlotte bediening, prachtige rivier, kortom een geweldige middag! Bedankt Fred Wolthuis en dames!

Met de vutters van Bakker Sliedrecht een reisje gemaakt door de Rotterdamse haven.
We zijn uit Sliedrecht vertrokken met “De Princehof” en later daar ook weer teruggekeerd.
Als mede organisator wil ik mijn dank uitspreken voor de prettige samenwerking met beide heren.
Tevens is het zeer prettig dat ze met je meedenken om het beste uit het reisje te halen.
Ook dient vermeld te worden dat het aan boord bereidde en opgediende eten vorstelijk smaakte.
De bediening was in goede handen want alles liep op rolletjes.
En het meest belangrijke is uiteraard, dat de vutters hebben genoten van deze reis.
Ze kijken al uit naar volgend jaar.

Wij hebben zeer genoten tijdens de vaartocht, op 26-4-2012, door de Biesbosch op partyschip de princehof.
Het eten was goed en de bediening attent.
Erg leuk dat de kinderen in de stuurhut mochten komen!!
Voor herhaling vatbaar.

Op 21 april werd ma en oma Riek 70 jaar. wat konden we beter doen dan met Partycruises drie uur varen op de Linge. Alle opvarenden vonden het tof. Ook de service was heel goed en plezierig.
Vaar zo door!
Riek en Emo Bos

Beste Rob en Fred,

We vonden het 2 september 2011 een fantastische boottocht door de biesbosch en de merwede. Bedankt.

We hebben zondag 18 april met 2 stellen het arrangement met een bezoek aan slot Loevenstein gedaan. Met een gastvrije ontvangst was het aan boord zowel binnen als op het dek een perfecte ontmoetingsplaats met koffie en gebak en een prima lunch.
Gezellig bijpraten met voorbijtrekkende uiterwaarden en dorpsgezichten. Er was voldoende tijd voor een ontspannen bezoek aan slot Loevenstein (zeer de moeite waard!) en precies op tijd lag het schip weer gereed voor de terugvaart. Ook dan is er onder het genot van een drankje onderweg weer voldoende te zien. Van harte aanbevolen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Perfect dagje uit.

Back To Top